Prepararea bauturilor in casa - N. Gherman

Tehnica
Brosata (paperback)
 
3,99LEI
Tehnica
Brosata (paperback)
 
7,99LEI
Autor: N. Gherman
Titlul orginal: Prepararea bauturilor in casa
Limba primei editii: romana
Anul aparitiei primei editii: 1969
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 1969
Editura la care a aparut: Tehnica
Nicicand nu a fost mai simpla prepararea bauturilor in casa. N. Gherman aduce in atentia cititorilor un ghid simplu si util pentru prepararea licorilor preferate in confortul propriei case. Volumul 'Prepararea bauturilor in casa' apare initial in 1969 si cuprinde sfaturi pentru pregatirea bauturilor alcoolice si nealcoolice, spirtoase ori aromatizate.

Despre Prepararea bauturilor in casa - N. Gherman

N. Gherman intocmeste un ghid foarte accesibil si util pentru cei care doresc sa isi prepare singuri, acasa, bauturile preferate. Asadar, prima parte a volumului detaliaza lucrarile pregatitoare si de igiena sanitare si cuprinde sfaturi legate de pregatirea vaselor necesare (sticle, dopuri), de presare, fermentatie sau sterilizare cat si despre asortarea bauturilor la meniu, pastrarea bauturilor sau aprecierea vinurilor. 
A doua parte a volumului descrie pasii pentru pregatirea bauturilor nealcoolice, precum sucuri din fructe si legume, nectaruri din fructe, siropuri si limonade sau bauturi cu lapte, a bauturilor alcoolice fermentate, cum ar fi berea, vinul sau visinata, si a bauturilor fierbinti.
Volumul prezinta si alte teme, cum ar fi pregatirea acasa a apelor de masa, a bauturilor vitaminizate ori a bauturilor reci, precum punci, coctail sau bauturi din fructe.