Efectul de piramida - Paul Liekens

Saeculum I.O...
Brosata (paperback)
 
15,99LEI
Stoc epuizat
Saeculum I.O...
Brosata (paperback)
Stoc epuizat
Vestala
Brosata (paperback)
Titlul orginal: Piramide-energieen in de praktijk
Limba primei editii: olandeza
Anul aparitiei primei editii: 1977
Editura la care a aparut: Saeculum, Vestala
Descoperirea in epoca moderna a mesajului profund transmis de marea piramida a declansat initierea unei serii de cercetari referitoare la enigmele celei de-a saptea minuni ale lumii. Astfel, descoperirile au relevat faptul ca piramida constituie, printre altele, o forma de captare si de amplificare a energiei cosmice si ca in sfera sa de actiune viata are abilitatea de a se regenera. E tocmai ce incearca sa demonstreze Paul Liekens in 'Efectul de piramida', volum intocmit pornind de la experientele proprii ale autorului.

Despre Efectul de piramida - Paul Liekens

Enigma piramidelor a fost subiectul cercetatorilor multor generatii. Evenimentele misterioase au dat nastere speculatiilor si nenumarate teze au fost propuse si ulterior respinse. 
Paul Liekens a realizat experimente in multe domenii, respectiv in astrologie, aplicatii ale pendulului, terapie, tarot, filosofie ezoterica si antrenament de sinteza. De asemenea, si-a dedicat peste un deceniu din viata studierii secretelor si energiei piramidelor. A efectuat numeroase experimente practice in investigarea si utilizarea influentei energiei piramidale in diverse scopuri in viata de zi cu zi. 
Mai mult, Liekens a investigat efectele piramidei asupra diverselor procese de dezvoltare si produse folosind modele exact reproduse. Rezultatele? Imbunatatirea calitatii apei potabile si a alimentelor, puterea piramidei de vindecare cat si asupra cresterii mai puternice a plantelor.
Omul si Cosmosul, experimentele mentale, mistica numerelor si piramida, energia piramidei, viata intr-o casa piramidala, experimentele cu materia si modul in care un medic lucreaza cu energia piramidei sunt cateva dintre subiectele abordate de Paul Liekens.
Volumul explica si modalitatea de masurare a energiei piramidale si de constructie a unei singure piramide practic aplicabile. Fotografiile si instructiunile clare oferite cititorilor pentru a lucra singuri cu energia piramidei fac din Efectul de piramida una dintre cele mai importante si practice lucrari de referinta pe acest subiect.