Unsprezece minute - Paulo Coelho

Humanitas
Brosata (paperback)
 
29,99LEI
Humanitas Fi...
Brosata (paperback)
 
24,99LEI
Humanitas
Brosata (paperback)
 
15,99LEI
Humanitas
Brosata (paperback)
 
17,99LEI
Humanitas
Brosata (paperback)
 
7,99LEI
-25%
Humanitas
Brosata (paperback)
15,99LEI 11,99LEI
Humanitas
Brosata (paperback)
 
11,99LEI
Stoc epuizat
Humanitas
Brosata (paperback)
Stoc epuizat
Humanitas
Brosata (paperback)
Stoc epuizat
Humanitas
Brosata (paperback)
Titlul orginal: Onze minutos
Limba primei editii: portugheza
Anul aparitiei primei editii: 2003
Anul aparitiei primei editii romanesti: 2003
Editura la care a aparut: Humanitas
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Eleven_Minutes
'Unsprezece minute' este un roman din 2003 al cunoscutului scriitor brazilian Paulo Coelho si surprinde povestea Mariei, o tanara dintr-un sat brazilian. Primul esec in dragoste o convinge ferm pe tanara ca nu va gasi niciodata dragostea adevarata. Ambitioasa din fire, Maria pleaca in Geneva unde viseaza sa gaseasca faima si bogatie insa ajunge in strada, ca prostituata...

Despre Unsprezece minute - Paulo Coelho

Protagonista romanului lui Coelho este Maria, o fata dintr-un sat indepartat din Brazilia. Atunci cand este ranita pentru prima oara de cel pe care il iubeste, tanara se convinge de faptul ca nu isi va gasi niciodata dragostea adevarata si, mai mult, iubirea este un lucru ingrozitor ce aduce doar suferinta. 
Ambitioasa din fire, Maria isi doreste bogatie si faima. In speranta unei vieti mai bune, se indreapta spre Geneva unde se angajeaza intr-un club de noapte. Planuieste sa ramana in Geneva un an de zile, timp suficient pentru a strange banii necesari pentru a construi o ferma parintilor ei. Devine insa curand nemultumita de munca sa si renunta. 
Incearca ulterior sa devina model, dar nu reuseste. Intrucat ramane fara bani, accepta cei 1000 de franci din partea unui barbat arab pentru a petrece noaptea cu el. Acesta este momentul in care Maria decide sa devina prostituata, ajungand ulterior intr-un bordel de pe Rue de Berne, in inima Genevei. 
Cu cat treceau lunile, Maria intelege cat de importante sunt pentru barbati cele unsprezece minute de placere. Experientele au schimbat-o. Astfel, a invatat la perfectie franceza, se imprieteneste cu bibliotecara de la care in mod frecvent imprumuta carti si devine cea mai buna in meseria sa. 
Insa…tocmai cand se apropie data la care trebuie sa se intoarca in Brazilia, Maria il intalneste pe Ralf, un tanar pictor elvetian, ce patrunde in lumea sa interioara si incepe sa simta...iubirea adevarata. Barbatul o cucereste in timp ce o picteaza. Maria este acum impartita intre fanteziile ei sexuale si dragostea adevarata pentru Ralf Hart. 
Ce se va intampla cu cei doi? Va alege femeia drumul placerilor trupesti sau pe cel al regasirii de sine alaturi de un barbat care o iubeste sincer?