Lumina Geto-Daciei - Pavel Corut

Miracol
Brosata (paperback)
 
2,99LEI
Varanha
Brosata (paperback)
 
2,99LEI
-17%
Miracol
Brosata (paperback)
5,99LEI 4,99LEI
Titlul orginal: Lumina Geto Daciei
Limba primei editii: romana
'Lumina Geto Daciei' este al saptelea volum al seriei 'Octogonul' semnata de scriitorul si fostul ofiter de informatii al Securitatii, Pavel Corut. Pe langa lupta octogonarilor, cartea surprinde minunile Geto Daciei cat si imperiile create in teritoriu de-a lungul timpului.

Despre Lumina Geto-Daciei - Pavel Corut

Volumul sapte al seriei 'Octogonul' are din nou in prim plan organizatia de spionaj ce isi desfasoara activitatea in paralel cu Securitatea in timpul regimului comunist. Lumina Geto Daciei debuteaza cu o serie de mentiuni legate de impletirea realitatii cu fictiunea precum si cu un bilant intocmit de Pavel Corut in ceea ce priveste activitatea sa de scriitor. 
Ulterior se desfasoara noi lupte in universul octogonarilor ce se dau intre spioni si contra spioni pe frontul din umbra. Mai mult, a doua parte a cartii este dedicata teritoriului geto dac. Autorul realizeaza o incursiune in minunile geto dacilor si in imperiile ce au fost ridicate de-a lungul anilor in teritoriu. Cateva pasaje sunt dedicate in final si mantuirii prin adevar.