Cartea gesturilor - Peter Collett

-58%
Trei
Brosata (paperback)
37,99LEI 15,99LEI
-68%
Trei
Brosata (paperback)
39,99LEI 12,99LEI
-20%
Trei
Brosata (paperback)
29,99LEI 23,99LEI
-10%
Trei
Brosata (paperback)
19,99LEI 17,99LEI
-27%
Trei
Brosata (paperback)
21,99LEI 15,99LEI
Stoc epuizat
Trei
Brosata (paperback)
Stoc epuizat
Trei
Brosata (paperback)
Stoc epuizat
Trei
Brosata (paperback)
Titlul orginal: The Book of Tells: How to Read People's Minds by Their Actions
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 2003
Anul aparitiei primei editii romanesti: 2005
Editura la care a aparut: Trei
'Cartea gesturilor' este o introducere in lumea fascinanta a gesturilor, dezvaluind modul in care acestea functioneaza, originea lor, cum pot fi identificate si, cel mai important, cum pot fi interpretate. Volumul din 2003 al specialistului in psihologie sociala Peter Collett ofera cititorilor oportunitatea de a descifra intentiile reale ale celorlalti oameni cat si mesajele transmise de propriul corp. Un lucru este cert. Gesturile au menirea de a fi extrem de edificatoare...

Despre Cartea gesturilor - Peter Collett

Peter Colett, profesor la Universitatea Oxford specializat in psihologie sociala cat si psiholog rezident al emisiunii Big Brother, propune o incursiune in captivantul concept al gesturilor. Cartea gesturilor ofera cititorilor prilejul de a se cunoaste mai bine si de a descifra mesajele transmise de propriile gesturi. 
Intr-adevar, gesturile sunt extrem de edificatoare...De pilda, pozitia umerilor, modul in care o persoana isi misca picioarele si expresia ochilor si a sprancenelor dezvaluie cat de dominanta sau de supusa este persoana respectiva. Mai mult, pozitia si gesturile adoptate intr-o conversatie pot determina durata dialogului si frecventa intreruperilor iar modul de a zambi si tipurile de muschi faciali utilizati dezvaluie daca intr-adevar o persoana este fericita sau doar se preface. Asadar, gesturile sunt importante indicii ale starii de spirit. 
Volumul lui Peter Colett propune un limbaj nou si unitar pentru a intelege comunicarea umana si influenta sociala si faciliteaza citirea gandurilor oamenilor prin analiza actiunilor acestora.
Gesturi care tradeaza, indicatori ai dominatiei si ai supunerii, indicatori ce apar in conversatii si in arena politica, gesturi regale sau cu tenta sexuala, indicatori ai anxietatii si minciunii cat si gesturile imprumutate de la straini sau cele ale fumatorilor se numara printre subiectele abordate de Peter Colett in prezentul volum.