Petru Niculita

Ordoneaza dupa:
Arata:
-20%
Tehnologii frigorifice in valorificarea produselor alimentare de origine vegetala
Editura: Ceres
Data aparitie: 1986
Numar pagini: 276
Buna
115,99LEI 92,79LEI
1 foto
Contine autograful autorului; Supracoperta prezinta deteriorari;
Buna
Contine autograful autorului; Supracoperta prezinta deteriorari;
Ultima bucata
-
buc
+
115,99LEI 92,79LEI
Stoc: 0
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Bazele microbiologice ale biotehnologiilor
Editura: Printech
Data aparitie: 2005
Numar pagini: 394
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Incursiune in lumea temperaturilor scazute
Editura: Ceres
Data aparitie: 1988
Colectia: Stiinta si tehnica pentru toti. Seria Agricultura
Numar pagini: 110
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Tehnologii frigorifice in valorificarea produselor alimentare de origine animala
Editura: Ceres
Data aparitie: 1986
Numar pagini: 338
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Conditionarea si conservarea produselor agroalimentare
Editura: Printech
Data aparitie: 2007
Numar pagini: 398
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Bioinginerie si biotehnologii alimentare, vol. 1
Editura: Academiei Romane
Data aparitie: 2006
Numar pagini: 548
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Indrumatorul specialistilor frigotehnisti din industria alimentara
Editura: Ceres
Data aparitie: 1991
Numar pagini: 290
Pe baza a 0 comentarii.
Ordoneaza dupa:
Arata: