Mic dictionar francez-roman - Radu Badale (red.)

Corint books
Brosata (paperback)
 
2,99LEI
Stoc epuizat
Corint
Brosata (paperback)
Stoc epuizat
Corint
Brosata (paperback)
Titlul orginal: Mic dictionar francez - roman
Limba primei editii: romana
Anul aparitiei primei editii: 2004
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 2004
Editura la care a aparut: Corint
'Mic dictionar francez - roman' redactat de Radu Badale apare in anul 2004 si face parte din seria de mici dictionare ale grupului editorial Corint. Volumul cuprinde cuvintele din fondul lexical principal al limbii franceze, fiind un instrument util atat pentru elevi, studenti si cadre didactice cat si pentru cei care doresc sa invete sau sa aprofundeze limba franceza.

Despre Mic dictionar francez-roman - Radu Badale (red.)

Un instrument de lucru extrem de practic si absolut necesar este Mic dictionar francez - roman pentru cei care doresc sa se initieze sau sa se perfectioneze in studiul limbii franceze. 
Asemenea celorlalte dictionare dedicate studiului limbilor engleza, germana, italiana si spaniola, volumul face parte din seria de mici dictionare ale editurii Corint. Mai mult, sunt rodul colaborarii cu prestigioasa Random House Webster's. 
Sunt indicate cat mai exact echivalentele termenilor tradusi, autorii raportandu-se in permanenta la spiritul limbii si culturii franceze iar pentru fiecare cuvant din dictionar este indicata, intr-o forma abreviata, categoria gramaticala din care face parte.
In pofida dimensiunilor reduse, Mic dictionar francez - roman include fondul principal lexical al limbii franceze, respectiv circa 15.000 de cuvinte.