Povestiri politiste, vol. 2Crima de mantuiala



Editura: Nemira
Colectia: Suspans
Data aparitie:
Limba: Romana
Coperta: Cartonata (hardcover)
Numar volume: 1
Numar pagini: 352
Dimensiuni: 222 x 155 x 33 mm
Greutate: 0.57 kg
ISBN/Cod: 978-606-579-389-7
Traducator: Antuza Genescu


Alte volume din seria "Povestiri politiste - Raymond Chandler"

O AMENINtARE CU sANTAJ… declanseaza o aventura pe viata si pe moarte cand reprezentantul unui studio de film apeleaza la detectivul Mallory. Actiunea incepe atunci cand in apartamentul lui Derek Walden directorul casei de productie dau buzna doi indivizi inarmati. Iar itele povestii se incurca din ce in ce mai tare.
PETE ANGLICH AGENT SUB ACOPERIRE… al echipei de combatere a traficului de droguri se trezeste mahmur cu noaptea-n cap. O surpriza il asteapta in propria locuinta. Un barbat intr-un costum rosu inchis si palarie panama vrea sa faca neaparat rost de bani. De banii altora. Urmeaza desigur o poveste cu focuri de arma victime eroi si toate celelalte ingrediente.
O CABANa VECHE… din zona rurala a Angliei este scena cu care se deschide o alta proza scurta plina de suspans. in jurul unei femei cu piele „dulce si salbatica precum florile de camp de pe o vale insorita“ se tese o intriga din care se nasc intamplari cu final imprevizibil.
UN CaINE POLItIST… devine protagonistul unei incurcaturi din care nimeni nu mai iese cum a intrat. Isobel a disparut din locuinta ei din San Angelo parasindu-si matusica dragalasa pentru lumea cazinourilor si a cluburilor de noapte. La disparitia ei intra in scena un detectiv si o multime de personaje pestrite. incepe cursa contra cronometru.
Comentarii ale utilizatorilor
Review-uri (3 review-uri)
Ratingul general al produsului:
Detii sau ai citit cartea?
Acorda o nota
Adauga un review