Feng Shui - Richard Webster

-5%
Vox
Brosata (paperback)
18,99LEI 17,99LEI
Stoc epuizat
Vox
Brosata (paperback)
Stoc epuizat
Vox
Brosata (paperback)
Titlul orginal: 101 Feng Shui Tips For Your Home; Feng Shui for Love and Romance
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1998
Anul aparitiei primei editii romanesti: 2000
Editura la care a aparut: Vox
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Webster_(New_Zealand_author)
O practica traditionala ce isi are originile in China antica, feng shui foloseste fortele energetice pentru armonizarea oamenilor cu mediul inconjurator. Astfel, aplicand principiile feng shui si amenajand in mod corect propria locuinta sau spatiul de munca, oamenii pot atrage energia pozitiva in viata lor, inclusiv romantism, dragoste si prietenie. Fie ca sunteti in cautarea unei noi iubiri, doriti sa intariti o relatie, sa obtineti noi prieteni sau sa transformati propria locuinta intr-un spatiu plin de voiosie, volumele scriitorului si mentalistulul neo-zeelandez Richard Webster ('Feng Shui 101 sfaturi pentru a va aduce fericirea in casa' si 'Feng Shui. Pentru dragoste si romantism'), au toate raspunsurile.

Despre Feng Shui - Richard Webster

Feng Shui (101 sfaturi pentru a va aduce fericirea in casa)
 
Celebra cladire Repulse Bay din Hong Kong, unde a fost realizat un loc de trecere pentru energia negativa, ilustreaza aplicarea cu succes a principiilor filosofiei feng shui. 
Acum puteti face o serie de schimbari subtile si deloc costisitoare in propria locuinta care va pot transforma viata. Astfel, veti afla in ce maniera designul actual poate crea energie negativa si veti descoperi cai simple de a remedia problemele fara costul unor renovari sau reamenajari majore. 
 
Feng Shui (Pentru dragoste si romantism)
 
Feng shui-ul este uimitor de simplu. Daca doriti ca partenerul sa inceapa sa va asculte, asezati cateva flori galbene in zona de comunicare (Ken) a propriei locuinte iar daca vreti sa aduceti mai multi prieteni in viata voastra, asezati cateva plante verzi sau lumanari in zona prieteniei (Chien). Cea mai puternica si stimulanta dintre culori este rosul: pentru atragerea sau amplificarea pasiunii aduceti nuantele acestei culori in zona sentimentelor (K'un). 
Fiecare om este asociat cu unul dintre cele cinci elemente chinezesti (lemn, foc, pamant, metal si apa), o diagrama simpla indicand elementul caracteristic fiecarei persoane pornind de la data de nastere. Unele elemente vor fi compatibile si astfel oamenii vor dezvolta relatii armonioase, in vreme ce altele nu, dezvoltandu-se relatii mai complexe