Cercul Matarese - Robert Ludlum

Orizonturi
Brosata (paperback)
 
2,99LEI
-25%
Orizonturi
Brosata (paperback)
7,99LEI 5,99LEI

Despre Cercul Matarese - Robert Ludlum

O banda internationala de asasini, Cercul Matarese, fara indoiala ca va prelua conducerea in lume, in aproximativ doi ani. Doar doi spioni rivali au puterea sa ii opreasca: Scofield de la CIA si Talaniekov de la KGB. Acestia sunt genii in spionaj si duc o viata plina de violenta si teroare exploziva. In ciuda faptului ca cei doi dusmani declarati candva au jurat sa se elimine reciproc, acum trebuie sa devina aliati deoarece doar ei poseda abilitati brutale si nervi de otel, vitale pentru misiunea de a-i distruge pe cei din Cercul Matarese.

Scris in urma cu decenii, povestea Cercului Matarese, un grup atat de ucigator si insidios, pare aproape profetica. Thrillerul de spionaj semnat de Robert Ludlum are un ritm rapid, cu o actiune intensa desfasurata pe tot globul. Cei din Cercul Matarese creeaza haos in guverne prin control financiar si rasturnari politice, precum un maestru-papusar, iar grupurile violente raman inconstiente ca sunt pioni ai Cercului. Daca Scofield si Talaniekov nu ii vor opri, curand, prin asasinari si alegeri democratice, Cercul Matarese va controla marile puteri complet. Ceea ce a inceput in dealurile corsicane, va cuprinde intreg globul. 

In romanul sau, Robert Ludlum incorporeaza un scop global prin secventele de actiuni, miscari si contra-miscari ale entitatile implicate, pastrand un ritm realist al luptei corp la corp. Desi scriitura este ampla, nu exista un deficit al actiunii pline de sens pentru a dezvolta subiectul. Locurile unde se petrece actiunea sunt dintre cele mai diverse, din SUA pana in Italia si mai departe, iar fiecare locatie este descrisa cu deplina cunoastere a autorului, cunoastere dovedita prin peisajele descrise.

Personajele romanului sunt construite solid iar fiecare dintre eroi isi dezvaluie straturi din trecutul bantuit, drame care ii fac ceea ce sunt in prezent. Fundalul este de asemenea schitat adecvat iar povestea este densa, dinamica, in continua transformare.

 `Un blockbuster...cel mai bun roman al lui Ludlum` - `The Wall Street Journal`

`Un roman hipnotizant` - `The Dallas Morning News`

`Niciodata sa nu incepi sa citesti un roman de Ludlum daca a doua zi trebuie sa mergi la serviciu` - `Chicago Sun Times`