Apel din necunoscut - Rodica Ojog-Brasoveanu

Militara
Brosata (paperback)
 
20,99LEI
Nemira
Brosata (paperback)
 
24,99LEI
Stoc epuizat
Universitara
Brosata (paperback)
Stoc epuizat
Nemira
Cartonata (hardcover)
Stoc epuizat
Nemira
Cartonata (hardcover)
Titlul orginal: Apel din necunoscut
Limba primei editii: romana
Anul aparitiei primei editii: 1985
Anul aparitiei primei editii romanesti: 1985
Editura la care a aparut: Militara
Romanul politist al cunoscutei autoare Rodica Ojog Brasoveanu 'Apel din necunoscut' apare in anul 1985. Povestea incepe cu un apel primit intr-o sectie de politie de la o batrana care cere ajutor. Nu poate fi identificat insa nici locul nici persoana. Mai bizar este ca in aceeasi noapte are loc o crima, victima fiind tot o batrana. Incepe asadar o noua ancheta.

Despre Apel din necunoscut - Rodica Ojog-Brasoveanu

Spre miezul noptii si la primele semne de viscol, militienii primesc un telefon misterios de la o batrana pe moarte care cere ajutor. Mor… Sunt plina de sange… Veniti imediat… sunt cuvintele de la telefon. 
Locotenentii de serviciu nu pot identifica insa nici locul faptei si nici persoana de la celalalt capat al firului. Vocea femeii este din ce in ce mai stinsa iar militienii nu inteleg ca nu este o farsa si ca femeia este intr-adevar pe moarte. Mai mult, suspect este ca in aceeasi noapte are loc o crima si victima este...tot o batrana.
Ulterior, telefonul misterios il determina pe locotenentul Andrei Dumitrascu sa porneasca intr-o cursa contra-cronometru pentru a salva potentiala victima. Descoperirea cadavrului Catincai Varlam declanseaza o ancheta ce dezvaluie secrete numeroase din viata femeii. Mai mult, pe masura ce ancheta evolueaza, destinul Catincai este din ce in mai legat de cel al Nataliei Racoviceanu.
O poveste cu mister, destine distruse, egoism, indivie ori trufie.
Cine sa fie faptasul?