Carti Ross W. Greene

Ordoneaza dupa:
Arata:
-62%
Editura: Orizonturi
Data aparitie:
Colectia: Metode moderne de crestere si educare a copiilor
Numar pagini: 304
Noua
13,00LEI 4,99LEI
Noua
13,00LEI 4,99LEI
Noua
Stoc suficient
-
buc
+
13,00LEI 4,99LEI
Stoc: 0
Pe baza a 17 comentarii.
Stoc epuizat
Cum sa ii ajutam pe elevii cu problemele comportamentale
Editura: Asociatiei de Stiinte Cognitive
Data aparitie:
Colectia: Educatie
Numar pagini: 190
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
O noua abordare pentru a-i intelege pe copiii imprevizibili
Editura: Niculescu
Data aparitie:
Colectia: Familie
Numar pagini: 254
Pe baza a 0 comentarii.
Ordoneaza dupa:
Arata:

Activitate / viata


Ross W. Greene este psiholog clinician pentru copii si autor de volume conexe ca 'The Explosive Child', 'Lost at School' sau 'Lost & Found'. Este cunoscut pentru dezvoltarea modelului de interventie Collaborative & Proactive Solutions (CPS), model ce ii ajuta pe copii si pe ingrijitori sa solutioneze problemele ce creeaza comportamentele dificile ale celor mici. Modelul este detaliat in lucrarile psihologului american.
Ross W. Greene urmeaza studiile la University of Florida iar apoi studii doctorale in psihologie clinica la Virginia Polytechnic Institute and State University, pe care le finalizeaza in 1989. Urmeaza si un internship inainte de doctorat la Children's National Medical Center din Washington. 
Isi desfasoara cariera academica in cadrul Departamentului de Psihologie la Virginia Polytechnic Institute and State University intre 1989 si 1991, dar si intre 2012 si pana in prezent, iar din anul 2016 activeaza in cadrul Facultatii de Stiinte de la University of Technology Sydney din Australia. A fost membru activ si in Departamentul de Psihiatrie din cadrul Harvard Medical School intre 1992 si 2013, a facut parte din Departamentul de Psihiatrie si Pediatrie de la University of Massachusetts Medical Center, intre 1991 si 1992, si din Departamentul de Educatie de la Tufts University, intre 2010 si 2013.
Este director fondator al organizatiei non - profit Lives in the Balance dar si producatorul executiv al documentarului The Kids We Lose. Publica articole referitoare la cercetarile sale in reviste si jurnale de specialitate si are numeroase aparitii televizate sau la radio in urma dezvoltarii modelului CBS. Este invitat la The Oprah Show, Dateline NBC, The CBS Morning Show, The Public Broadcasting Service (PBS), National Public Radio, The Washington Post, Mother Jones Magazine si The Atlantic.
Ross W. Greene locuieste in Portland, Maine.
 

Opera


Volumele lui Ross W. Greene trateaza cu precadere modelul de interventie CBS (Collaborative & Proactive Solutions). De pilda, The Explosive Child si Lost at School se concentreaza pe copiii si adolescentii ce nu tolereaza rutina, raspunzand cu frustrare manifestata prin comportament deficitar (tipete, plansete, injurii sau lovituri). Modelul psihologului clinician Greene vine in ajutor si ofera solutii pentru problemele ce creeaza comportamente dificile in randul celor mici, rezolvarea fiind colaborativa si proactiva.
 
Opera
The Explosive Child: A New Approach for Understanding and Parenting Easily Frustrated, "chronically Inflexible" Children, 1998/2014
Lost at School: Why Our Kids with Behavioral Challenges Are Falling Through the Cracks and How We Can Help Them, 2008/2014
Lost and Found: Helping Behaviorally Challenging Students (and, While You're at it, All the Others), 2016
Greene, Ross W. Raising Human Beings: Creating a Collaborative Partnership with Your Child. New York: Scribner, 2016