Descoperirea - Sandra Brown

oferta
Miron
Brosata (paperback)
 
2,99LEI
Miron
Brosata (paperback)
 
10,99LEI
Miron
Brosata (paperback)
 
2,99LEI
Titlul orginal: A treasure worth seeking
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1982
Anul aparitiei primei editii romanesti: 1993
Editura la care a aparut: Miron
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Sandra_Brown
'Descoperirea' o are protagonista pe Erin O’Shea, o femeie ce merge in San Francisco in cautarea fratelui sau Kenneth de care este despartita in urma cu treizeci de ani. Ajunsa aici, descopera ca fratele sau este cautat pentru furt si il cunoaste pe Lance Berret, un barbat intrigant ce lucreaza la cazul lui Kenneth si care initial preia identitatea acestuia. Isi va gasi femeia fratele?

Despre Descoperirea - Sandra Brown

Romanul Sandrei Brown, 'Descoperirea', este o poveste plina de suspans si mister. 
Protagonista volumului este Erin O’Shea, o femeie ce lucreaza initial ca model, apoi se casatoreste cu proprietarul companiei, un barbat mult mai in varsta ce este diagnosticat cu cancer in faza terminala la cateva luni de la casatorie si care in final moare. Cu ajutorul acestuia femeia isi infiinteaza propria afacere si patrunde in lumea antreprenorilor instariti.
Dupa o vreme, Erin intalneste un alt barbat iar in prezent este logodita cu Bart Stanton. Erin doreste sa isi regaseasca fratele, pe Kenneth Lyman, de care este despartita in urma cu treizeci de ani. Erin si Kenneth fusesera abandonati de mama lor si dusi la un orfelinat catolic, de unde sunt adoptati ulterior. 
Pentru Erin este important sa isi gaseasca radacinile, pe singura ruda de sange si sa formeze o familie impreuna. Asadar, dupa ani de cercetari, gaseste adresa fratelui sau si porneste in cautarea lui Kenneth in San Francisco. Ajunsa aici, descopera ca acesta este implicat in actiuni ilegale si il intalneste pe Lance Berret, barbatul care lucreaza la cazul fratelui sau si care...preia identitatea lui Kenneth initial.
Lance este atras de Erin si isi doreste o relatie amoroasa cu aceasta si se pare ca si femeii ii trezeste sentimente romantice. Mai mult, potrivit spuselor acestuia, Kenneth si-ar fi insusit in urma cu zece zile sapte sute de mii de dolari de la Banca Nationala Jerba Buena si de atunci s-a facut nevazut.
Ce se va intampla cu Erin si Lance? Dar cu logodna femeii? Ce legatura are Lance cu Kenneth si de ce i-a preluat identitatea? Isi va gasi femeia fratele?