Obligat de onoare - Sandra Brown

-60%
Miron
Brosata (paperback)
24,99LEI 10,00LEI
Stoc epuizat
Miron
Brosata (paperback)
Titlul orginal: Honor Bound
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1986
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 1994
Editura la care a aparut: Miron
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Sandra_Brown#As_Sandra_Brown
'Obligat de onoare', roman din anul 1986 al cunoscutei scriitoare americane Sandra Brown, este o poveste romantica ce exploreaza nenumaratele emotii care determina barbatii si femeile sa se gaseasca reciproc, sa treaca granitele fricii, incertitudinii si chiar ale urii pentru ca in final sa exploreze teritoriul iubirii.

Despre Obligat de onoare - Sandra Brown

Lucas Greywolf este un activist navajo, respectiv un membru al poporului nativ american din sud-vestul Statelor Unite. Implicat indirect intr-o serie de demonstratii violente, barbatul este capturat si inchis. Ulterior, Lucas reuseste sa evadeze pentru a-si putea vedea bunicul pe moarte. 
Isi gaseste adapost in apartamentul lui Aislinn Andrews, pe care o rapeste in incercarea de a fugi de autoritati si o duce cu el in Rezervatia Navajo. In intreaga lor calatorie prin desertul fierbinte al Arizonei, Aislinn devine intrigata si infuriata de acest rebel sfidator manat de onoare dar si de ura fata de cei din neamul ei: grupul Anglo care i-a tradat poporul.
Atractia dintre Aislinn si Lucas devine din ce in ce mai irezistibila, astfel ca cei doi decid sa exploreze teritoriul iubirii. Mai tarziu barbatul este gasit de autoritati si capturat pentru a-si ispasi restul pedepsei, Lucas lasand-o in urma pe  Aislinn.
Cand Lucas este eliberat si o cauta pe Aislinn pentru a-i multumi ca nu a marturisit autoritatilor ca a rapit-o, barbatul descopera ca femeia este mama copilului sau. Cei doi se casatoresc iar atractia fizica se transforma treptat in iubire profunda.