Secrete bine pazite - Sandra Brown

Miron
Brosata (paperback)
 
9,99LEI
Miron
Brosata (paperback)
 
23,99LEI
Miron
Brosata (paperback)
 
10,99LEI
Stoc epuizat
Miron
Brosata (paperback)
Titlul orginal: Best Kept Secrets
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1989
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 1993
Editura la care a aparut: Miron
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Sandra_Brown#As_Sandra_Brown
'Secrete bine pazite' de Sandra Brown surprinde povestea Alexandrei Gaither, o avocata frumoasa si inteligenta, a carei mame moare in mod misterios in urma cu douazeci si cinci de ani. Acum principalul scop al femeii este sa gaseasca faptasul, iar suspectii sunt trei barbati puternici si influenti, iar farmecul unuia dintre acestia ii va fura femeii inima.

Despre Secrete bine pazite - Sandra Brown

Alexandra Gaither este o avocata frumoasa si agila, care isi pierde mama, pe Celine, in mod misterios in urma cu douazeci si cinci de ani. Mai mult, inainte ca bunica sa Merle Graham sa moara, ii marturisteste Alexandrei ca ea este singura vinovata de moartea lui Celine, insa nu ii marturiseste si motivul. Mai mult, cei care ar putea avea legatura cu moartea Celinei sunt Angus Minton, fiul lui Junior si seriful Reede Lambert, potrivit femeii.
Acum avocata cauta dreptate, motiv pentru care se intoarce in Austin pentru a gasi faptasul. Aici va trebui sa infrunte trei barbati puternici si influenti: pe fostul iubit al mamei sale, cel mai bun prieten al Celinei, si barbatul care le este ca un tata celor doi. Fiecare suspect este cuceritor si fiecare dintre ei ascunde secrete. 
Alexandra are o luna termen limita de la procurorul general pentru a solutiona cazul. Mai mult, pe unul dintre suspecti, pe Reede Lambert, il gaseste irezistibil si se indragosteste de acesta. Se dovedeste ca in trecut barbatul fusese iubitul mamei sale. 
Cine sa fie adevaratul criminal? Daca cei din familia Minton sunt vinovati, compania lor va da faliment si foarte multi oameni din oras vor ramane fara loc de munca. Pe de alta parte, Reede vine dintr-o familie nu tocmai buna, cu un tata alcoolic si ticalos. Lucra la momentul crimei pentru Angus si este primul barbat ce o gaseste pe Celina moarta in unul din grajdurile familiei Minton. Toti suspectii ascund cate un secret, iar in spatele bunelor intentii se ascunde un plan bine ticluit.
Cine este asasinul Celinei? Va reusi Alexandra sa il gaseasca pe asasinul mamei sale? Ce se va intampla cu Reede si Alexandra?