Texas! Chase - Sandra Brown

-40%
Miron
Brosata (paperback)
15,99LEI 9,59LEI
Miron
Brosata (paperback)
 
9,99LEI
Titlul orginal: Texas! Chase
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1991
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 1993
Editura la care a aparut: Miron
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Sandra_Brown#As_Sandra_Brown
Al doilea volum din saga 'Tyler Family' il surprinde pe Chase Tyler incercand sa depaseasca tragedia provocata de pierderea sotiei sale insarcinate, Tanya. In viata lui apare insa Marcia. Va reusi Chase sa fie acelasi om cu ajutorul iubirii noii femei din viata sa?

Despre Texas! Chase - Sandra Brown

Al doilea volum al trilogiei 'Tyler Family' il surprinde pe Chase Tyler intr-un moment de cumpana al vietii sale. Acesta este devastat de pierderea oamenilor cei mai dragi din viata lui: sotia sa, Tanya si copilul lor nenascut.
Din aceasta cauza Chase se transforma intr-un barbat dur, lipsit de speranta ori teluri, alcoolul ii devine un prieten de capatai, iar afacerea si cariera sunt neglijate complet, lucruri care il aduc in pragul ruinei. Totodata, Chase isi reia vizitele la rodeo, locul unde a suferit un accident in urma caruia isi putea pierde viata.
 
Cand totul pare a nu mai avea sorti de izbanda, reapare in viata lui Marcie Johns, o femeie pe care o cunostea inca de la gradinita si care ulterior ii devine sotie. Aceasta ii ofera grija, dragoste si suport financiar. Va reusi Marcie sa il faca pe Chase sa o iubeasca si sa il readuca pe calea cea dreapta in viata?