Umbre din trecut - Sandra Brown

-25%
Miron
Brosata (paperback)
3,99LEI 2,99LEI
-25%
Miron
Brosata (paperback)
7,99LEI 5,99LEI
Stoc epuizat
Miron
Brosata (paperback)
Stoc epuizat
Presa
Brosata (paperback)
Stoc epuizat
Presa
Brosata (paperback)
Titlul orginal: Relentless Desire
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1983
Anul aparitiei primei editii romanesti: 1993
Editura la care a aparut: Miron
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Sandra_Brown#Bibliography
Leigh Bransom conduce pe o sosea din Texas, iar dintr-odata primul ei copil vrea sa vina pe lume mai devreme. Desi este ingrozita, femeii ii sare in ajutor Chad, un barbat chipes care reuseste sa umple golul lasat de moartea sotului lui Leigh. Chad insa are cateva secrete. Ce se va intampla cu cei doi?

Despre Umbre din trecut - Sandra Brown

Protagonista romanului 'Umbre din trecut' este Leigh Bransom. In timp ce conduce singura pe o sosea din Texas, femeia este ingrozita deoarece primul ei copil vrea sa vina mai devreme pe lume. Salvarea apare insa de la Chad, un barbat care o ajuta sa treaca cu bine peste situatie. Dupa cateva luni cei doi se reintalnesc, iar Chad si Leigh se indragostesc.
Femeia este marcata de indoieli din cauza ca isi pierduse sotul, impuscat intr-o misiune, si se teme ca si de aceasta data va ramane singura cu bebelusul ei, fara barbatul pe care il iubeste. 
Chad hotaraste sa ramana alaturi de Leigh si sa intemeieze o familie, insa trecutul ameninta sa reapara in viata celor doi. Barbatul ascunde secrete care ar putea pune punct relatiei dintre cei doi. 
Ce ascunde Chad? Vor putea fi o familie intr-un final?