Si daca miine va veni - Sidney Sheldon

Miron
Brosata (paperback)
 
2,99LEI
Miron
Brosata (paperback)
 
6,99LEI
Stoc epuizat
Miron
Brosata (paperback)
Titlul orginal: If Tomorrow Comes
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1985
Anul aparitiei primei editii romanesti: 1993
Editura la care a aparut: Miron
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/If_Tomorrow_Comes_(novel)
'Si daca maine va veni' de Sidney Sheldon este povestea frumoasei si inteligentei Tracy Whitney ce urmeaza sa intre in lumea bogatiei si a glamour - ului. Brusc insa, este victima tradarilor, ajunge in lumea mafiei si este abandonata de barbatul iubit. Ingeniozitatea este singura care o salveaza...

Despre Si daca miine va veni - Sidney Sheldon

Protagonista romanului Si daca miine va veni, poveste despre intrigi si razbunare, este frumoasa si inteligenta Tracy Whitney, o femeie cu o viata implinita: lucreaza in domeniul bancar, este logodita cu un mostenitor bogat si impreuna vor avea un copil. Insa, brusc, viata lui Tracy ia o alta turnura…
Mama femeii se sinucide dupa ce aduna numeroase datorii si este inselata de mafia din New Orleans. In incercarea de a-l speria pe Joe Romano, omul mafiei, cel care i-a inselat mama, si de a-l determina sa recunoasca nevinovatia femeii, Tracy il raneste mortal. 
Ulterior, avocatul lui Tracy o convinge ca va primi o pedeapsa mai redusa daca va pleda vinovata insa judecatorul o condamna la cincisprezece ani de inchisoare si ajunge in Penitenciarul pentru Femei din sudul Louisianei. Conchide ca atat judecatorul cat si avocatul sau lucrau pentru grupul mafiot condus de Don Anthony Orsatti, grup din care facea parte si Romano. Mai mult, logodnicul sau o abandoneaza iar in urma abuzurilor din partea detinutilor, pierde si copilul.
Tracy decide sa se razbune pe toti barbatii ce i-au distrus viata. I se ofera iertare oficiala dupa salvarea vietii fiicei directorului si ulterior isi foloseste toate cunostintele din domeniul bancar pentru transferarea unor sume foarte mari de bani in contul lui Romano pentru a face sa para ca mafiotul urma sa paraseasca tara. 
Apoi se ocupa atat de judecator, dar si de avocat si de fostul logodnic si de noua lui sotie. 
Din cauza faptului ca are un dosar penal, cariera lui Tracy in domeniul bancar ia sfarsit, asa ca intra in lumea criminalitatii si se indragosteste de Jeff Stevens. Planurile celor doi? Insusirea castigurilor din infractiuni si un trai legal in Brazilia.
Vor reusi cei doi sa isi duca planurile la bun sfarsit intr-o lume a criminalitatii in care sunt personajele centrale?