Stapina pe situatie - Sidney Sheldon

-60%
Miron
Brosata (paperback)
5,99LEI 2,40LEI
-40%
Miron
Brosata (paperback)
5,99LEI 3,59LEI
Titlul orginal: Master of the Game
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1982
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 1993
Editura la care a aparut: Miron
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Master_of_the_Game_(novel)
Protagonista romanului lui Sidney Sheldon este Kate Blackwell, una dintre cele mai bogate si puternice femei din lume, in jurul careia numeroase intrebari referitoare la imperiul pe care il detine nu isi gasesc raspunsul. La aniversarea celor nouazeci de ani femeia este inconjurata de mari personalitati din lumea politicii si a afacerilor, dar o macina un lucru: trebuie sa gaseasca un mostenitor care sa preia conducerea imperiului sau.

Despre Stapina pe situatie - Sidney Sheldon

Kate McGregor este fiica unui cautator de diamante si creste asemenea modelului urmat de tatal ei. Se transforma intr-o persoana inteligenta, frumoasa si cu o mare putere de a manipula oamenii. Dupa casatorie, devine Kate Blackwell si isi mareste averea considerabil. Casnicia alaturi de sotul ei este insa de scurta durata, ramane vaduva si cu un copil, iar singurul ei gand devine: cine va mosteni imperiul?
Pe masura ce trec anii, Kate cauta persoana potrivita care sa preia afacerea si privindu-si familia, formata dintr-un lunatic, o asasina si o idealista incurabila, isi da seama ca nu are prea multe optiuni. Cu toate acestea, apare o noua varianta: se naste stranepotul lui Kate, Robert.
Fantome ale prietenilor, ale dusmanilor, santaj, crime, urmari ale unei ambitii pure, toate o urmaresc pe Kate, ajunsa peste ani la aniversarea a nouazeci de ani. Micutul Robert, de doar opt ani, este urmasul in care femeia isi pune toate sperantele referitoare la preluarea imperiului si a afacerilor familiei Blackwell. 
Dar nu totul functioneaza conform planului. Ce se va intampla cu imperiul Blackwell? Cine il va mosteni in final?