Catina si uleiul de catina - Stefan Manea

Tridona
Brosata (paperback)
 
3,99LEI
Brosata (paperback)
 
2,99LEI
Stoc epuizat
Hofigal
Brosata (paperback)
Titlul orginal: Catina si uleiul de catina. Aliment, miracol, sanatate, echilibru
Limba primei editii: romana
Volumul 'Catina si uleiul de catina' este semnat de Stefan Manea, unul dintre marile nume ale cercetarilor romanesti din domeniul plantelor medicinale si aromatice. Beneficiile principale ale uleiului de catina, un aliment miraculos, sunt mentinerea unei memorii agere si a unei bune sanatati fizice si psihice.

Despre Catina si uleiul de catina - Stefan Manea

Inginerul chimist Stefan Manea a fost un renumit specialist in cercetarea plantelor medicinale. A conferit noi valori florei romanesti prin valorificarea superioara a acestora, utilizand tehnologii avansate si respectand conditii exigente, de nivel european.
Uleiul de catina se dovedeste a fi un remediu eficient pentru dureri de stomac, eczeme si piele uscata, acnee, arsuri solare ori rani aflate la suprafata pielii si ajuta la mentinerea greutatii.
Mai mult, consumul de ulei de catina poate incetini procesele de imbatranire si reprezinta o sursa sanatoasa de grasimi de calitate, iar fructele de catina, la randul lor, au o serie de beneficii, printre care imbunatatirea vederii, mentinerea colonului sanatos, asigurarea unei bune functionari a sistemului nervos, imbunatirea circulatiei limfatice ori intarirea sistemului imunitar.