Stere Stavrositu

Ordoneaza dupa:
Arata:
Tehnologia Culinara si Tehnica Servirii
Editura: Didactica si Peagogica
Data aparitie: 1990
Numar pagini: 124
Observatii: Manual pentru clasa a XI-a
Acceptabila
30,99LEI
Coperta deteriorata;
Acceptabila
Coperta deteriorata;
Ultima bucata
-
buc
+
 
30,99LEI
Stoc: 0
Pe baza a 0 comentarii.
Macari di adeti armaneasca
Macari de obiceiuri armene Stere Stavrositu
Editura: Arta serviciilor in turism
Data aparitie: 2005
Numar pagini: 32
Foarte buna
10,99LEI
Foarte buna
Ultima bucata
-
buc
+
 
10,99LEI
Stoc: 0
Pe baza a 1 comentarii.
Cartea lucratorului din restaurante
Editura: Tehnica
Numar pagini: 182
Buna
38,99LEI
Buna
Ultima bucata
-
buc
+
 
38,99LEI
Stoc: 0
Pe baza a 0 comentarii.
Semipreparatele in bucataria moderna
Editura: Ceres
Data aparitie: 1988
Colectia: Caleidoscop
Numar pagini: 150
Buna
4,99LEI
Buna
5,99LEI
Buna
Stoc limitat
-
buc
+
 
4,99LEI
Stoc: 0
Pe baza a 8 comentarii.
Meniul
De la preparare la servire Stere Stavrositu
Editura: Ceres
Data aparitie: 1987
Colectia: Caleidoscop
Numar pagini: 252
Buna
3,99LEI
Buna
3,99LEI
Buna
3,99LEI
Buna
3,99LEI
Buna
3,99LEI
Buna
3,99LEI
Buna
3,99LEI
Buna
3,99LEI
Buna
3,99LEI
Buna
3,99LEI
Buna
3,99LEI
Buna
3,99LEI
Buna
4,99LEI
Buna
4,99LEI
Buna
4,99LEI
Buna
Stoc suficient
-
buc
+
 
3,99LEI
Stoc: 0
Pe baza a 13 comentarii.
Stoc epuizat
Macari armaneshtsa ti fumealji shi ti oaspits la haraua
Editura: Fundatia Arta Serviciilor in Turism Prof. Stere Stavrositu
Data aparitie: 2011
Numar pagini: 290
Pe baza a 1 comentarii.
Stoc epuizat
Macari armaneshtsa ti fumealji shi ti oaspits la haraua
Data aparitie: 2011
Numar pagini: 288
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Ospitalitatea in turismul romanesc
Secolele XIX-XX-XXI Stere Stavrositu
Editura: Fundatia Arta Serviciilor in Turism
Data aparitie: 2010
Numar pagini: 500
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Etica si decenta in familie si societate- bunele maniere, buna cuviinta, ospitalitate si gastronomie
Editura: Ex Ponto
Data aparitie: 2015
Numar pagini: 400
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Retetar de preparate culinare, produse de cofetarie, patiserie si arta serviciilor in restaurante pentru turismul intern si international
Enciclopedie gastronomica Stere Stavrositu
Editura: Fundatia Arta Serviciilor in Turism
Data aparitie: 2004
Numar pagini: 1118
Observatii: Contine 24 de planse color
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Destinul si harul in viata personala
Data aparitie: 2012
Numar pagini: 180
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Familia
Arta decentei in familie si societate. Arta de aranjare si servire a meselor. Arta gastronomica de familie. Stere Stavrositu
Editura: Fundatia Arta Serviciilor in Turism Prof. Stere Stavrositu
Data aparitie: 2005
Numar pagini: 458
Pe baza a 1 comentarii.
Stoc epuizat
Managementul calitatii serviciilor si ospitalitatea in restaurante, gastronomie, hoteluri
Editura: Polirom
Data aparitie: 2014
Numar pagini: 540
Pe baza a 3 comentarii.
Stoc epuizat
Practica serviciilor in restaurante si baruri
Editura: Tehnica
Data aparitie: 1994
Numar pagini: 308
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Arta serviciilor in restaurante, baruri si hoteluri
Editura: Dobrogea
Data aparitie: 2001
Numar pagini: 480
Pe baza a 0 comentarii.
Stoc epuizat
Ghid profesional in alimentatia publica
Editura: Tehnica
Data aparitie: 1982
Numar pagini: 312
Pe baza a 1 comentarii.
Stoc epuizat
Familia
Scoala bunelor maniere; Abecedar culinar Stere Stavrositu
Editura: Dobrogea
Data aparitie: 1995
Numar pagini: 256
Pe baza a 0 comentarii.
Ordoneaza dupa:
Arata: