Pacatele parintilor - Susan Howatch

Orizonturi
Brosata (paperback)
 
10,99LEI
Stoc epuizat
Orizonturi
Brosata (paperback)
Titlul orginal: Sins of the Fathers
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1980
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 2006
Editura la care a aparut: Orizonturi
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Susan_Howatch#Bibliography
'Pacatele parintilor' semnat de autoarea britanica Susan Howatch continua povestea volumului 'Bogatii sunt diferiti' si apare initial in anul 1980. Romanul surprinde povestea unei femei care are curajul de a infrunta lumea dura a tranzactiilor financiare, insa, in mijlocul unei lupte pentru putere si bogatie, Vicky Van Zale are nevoie si de dragoste...

Despre Pacatele parintilor - Susan Howatch

Protagonista romanului este Vicky Van Zale, o femeie ce reuseste sa tina piept lumii dure a tranzactiilor financiare. Pe fondul unor intrigi tensionate, Vicky reuseste sa depaseasca rolul de spion pe care i-l atribuie initial tatal sau, mai apoi sotul si in final, amantul acesteia in lupta lor pentru putere si bogatie.
Personajele romanului, prezentate de Susan Howatch cu ironie pe alocuri, traiesc o poveste incitanta in care se impletesc dragostea, pasiunea incitanta, crimele, ura si moartea.
In final, nevoia de dragoste a femeii si dorinta de implinire si victorie finala asupra fortelor raului contrasteaza cu ambitia brutala si rivalitatea masculina dezgustatoare ce graviteaza in jurul ei. 
Va reusi Vicky Van Zale sa stearga pacatele parintilor?