Calea spre seninatate - Therese Jacobs-Stewart

-58%
Lucman
Brosata (paperback)
9,50LEI 3,99LEI

Despre Calea spre seninatate - Therese Jacobs-Stewart

Therese Jacobs-Stewart, autoarea cartii `Calea spre seninatate`, este psiholog practician si consultant pe plan international, cu o cariera de peste doua decenii, fiind specialista in dezvoltarea capabilitatilor de lider si in dezvoltare personala.

Cartea sa reprezinta o sinteza unicat pe tema stiintei si a sistemelor spirituale. Avand ca inspiratie practicile tibetane, yoga, gandirea crestina contemplativa si practici din alte traditii, autoarea formuleaza exercitii utile pentru imbunatatirea relatiilor, dezvoltarea calitatilor de lider, gestionarea frustrarilor din viata cotidiana, pastrand sanatatea psihica si echilibrul. Stravechea intelepciune prinsa in paginile cartii actioneaza asupra esentei fiintei, influentand aspectele vietii. Cartea se adreseaza celor derutati ori nelinistiti, ce resimt presiune, care se afla in conflicte cu cei din jur, isi doresc intimitate in relatia de cuplu, cauta sa devina parinti mai buni pentru copiii lor sau nazuiesc spre evolutie spirituala.

`Calea spre seninatate` reprezinta un instrument util in dezvoltarea personala, un indrumar, manual de exercitii, sursa de inspiratie si de informare.