-40%
Categorii: Gastronomie

Taiem porcul. Cum il preparam?



Editura: Ceres
Colectia: Caleidoscop
Data aparitie:
Limba: Romana
Coperta: Brosata (paperback)
Numar volume: 1
Numar pagini: 204
Dimensiuni: 120 x 100 x 10 mm
Greutate: 0.08 kg
Ilustrator: Pompiliu Dumitrescu
39,99LEI
Cotor deteriorat; Coperta prezinta deteriorari;
Acceptabila
39,99LEI 23,99LEI
Cotor deteriorat; Coperta prezinta deteriorari;
Acceptabila
50,99LEI
Prezinta pete; Cotor deteriorat; Coperta prezinta deteriorari;
Buna
56,99LEI
Buna
56,99LEI
Buna
56,99LEI
Buna
56,99LEI
Stoc limitat
-
buc
+
3-4 Zile
Disponibil si in Doamnei
Aceasta carte este disponibila in magazinul fizic.
Ultima verificare s-a facut azi la ora 18:00.
Adresa: str. Doamnei, nr. 27-29, Sector 3, Bucuresti
Program magazine: L-V: 09:00 - 21:00, S: 10:00 - 21:00, D: 10:00 - 20:00
Comentarii ale utilizatorilor
Review-uri (9 review-uri)
Ratingul general al produsului:
Detii sau ai citit cartea?
Acorda o nota
Adauga un review