Si totusi Biblia are dreptate - Werner Keller

-50%
Litera Inter...
Brosata (paperback)
37,99LEI 19,00LEI
Stoc epuizat
Litera Inter...
Cartonata (hardcover)
Titlul orginal: Und die Bibel hat doch recht
Limba primei editii: germana
Anul aparitiei primei editii: 1955
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 1998
Editura la care a aparut: https://en.wikipedia.org/wiki/Werner_Keller_(writer)
In celebrul sau volum 'Si totusi Biblia are dreptate' (1955), scriitorul si jurnalistul german Werner Keller dedica treizeci si patru de capitole Vechiului Testament si alte zece Noului Testament, demonstrand stiintific ca Biblia include date reale.

Despre Si totusi Biblia are dreptate - Werner Keller

Si totusi Biblia are dreptate este un document esential in investigatiile biblice. Cititori din intreaga lume au fost captivati de descrierile sapaturilor, descifrarea documentelor antice si argumentele privind fiabilitatea Bibliei. 
De-a lungul Iordanului, Tigrului si Eufratului, Nilului si pe tarmurile Marii Moarte si ale Marii Mediterane arheologii au descoperit numeroase dovezi stravechi ale faptelor descrise in Biblie, astfel ca oamenii de stiinta din cele mai diverse domenii pot prezenta pas cu pas explicatii pentru istorisirile biblice.
De la prima editie revizuita, noi tehnici au adus la lumina numeroase informatii suplimentare si au fost descoperite paralele fascinante intre cele Zece Porunci si alte documente antice. Editia revizuita din anul 1980 include un nou capitol despre Giulgiul din Torino si un post-scriptum despre acuratetea si interpretarea Bibliei de catre carturarul Joachim Rehork. Volumul include treizeci si patru de capitole consacrate Vechiului Testament si alte zece capitole dedicate Noului Testament. Datorita abordarii documentare, a istoriei si arheologiei biblice Si totusi Biblia are dreptate a devenit foarte populara, fiind folosita ca material de studiu. 
Celebra lucrare a scriitorului si jurnalistului german Werner Keller fost tradusa in douazeci si cinci de limbi si s-a vandut in peste zece milioane de exemplare.