Oferta Black Friday carti: Reducerile cresc in copaci doar la Targul Cartii!

 

Traditia ofertelor din categoria Black Friday carti este respectata si in acest an. Astfel, in perioada 15 – 23 noiembrie, la Targul Cartii, reducerile cresc in copaci, iar iubitorii de lectura abia asteapta sa le culeaga.

Stim ca ai o lista lunga de carti Black Friday si ne-am propus, pe cat posibil, sa-ti indeplinim cele mai arzatoare dorinte literare. Prin urmare, intra pe site si descopera oferte carora n-ai sa le poti rezista: carti la cel mult 5 lei bucata si reduceri de peste 50% la o selectie speciala de titluri!

Cand vine vorba de carti Black Friday, mizam nu doar pe accesibilitate, ci si pe varietate. Astfel, vei gasi in oferta noastra titluri din domenii precum: carti pentru copii, carti de dragoste, fantasy, istorie, limbi straine, stiinte, hobby, filosofie, psihologie, dezvoltare profesionala, dezvoltare personala, religie, ezoterism, benzi desenate etc.

 

 


De asemenea, pe rafturile digitale, s-ar putea sa gasesti si titluri care nu se aflau initial pe lista Black Friday carti pe care ai pregatit-o anul acesta. Ne referim, desigur, la cartile pe care vei simti nevoia sa le daruiesti oamenilor dragi si cartile de care n-o sa vrei sa te desparti vreodata. In acest sens, ne-am propus sa te surprindem cu lecturi fascinante la preturi mici, mici. Cat de mici? Ei bine, in unele cazuri, preturile cartilor pornesc de la 50 de bani sau chiar mai putin!

 


In privinta cheltuielilor, chiar nu trebuie sa-ti faci griji! La Targul Cartii, de Black Friday, reducerile cresc in copaci! De aceea, nu ne temem sa scoatem din depozit cele mai bune carti, sa le punem preturi mai mult decat accesibile si sa te incurajam pe tine, drag cititor, sa te aprovizionezi cu lecturi pentru urmatorul an!

Incurajam ideea ca n-ar trebuie sa existe restrictii cand vine vorba de carte. De aceea, nu vom lasa niciun titlu sa-ti scape de pe lista Black Friday carti pe care ai alcatuit-o cu interes de-a lungul anului. In acest sens, venim in sprijinul tau cu reduceri de nerefuzat. Profita de ofertele noastre pentru a-ti completa biblioteca sau, de ce nu, pentru a construi una de la zero!