Plati cu cardul prin intermediul NETOPIA mobilPay, acum la TargulCartii.ro!

TargulCartii.ro devine partener al NETOPIA mobilPay, platforma populara si dinamica de plati in Romania, oferind clientilor oportunitatea de a achita produsele comandate prin intermediul cardului bancar.
Avantajele platii cu cardul bancar prin NETOPIA mobilPay sunt numeroase: tranzactii sigure, protejate de filtre avansate anti-frauda, rapide, usor de utilizat, fara a necesita crearea unui cont mobilPay, fara stocarea detaliilor personale pe serverul website-ului.
Plata cu cardul bancar prin intermediul NETOPIA mobilPay se desfasoara intr-un sistem de procesare a platilor sigur si rapid, intr-un mediu de tranzactionare 3D Secure, garantand protectia tranzactiilor si a informatiilor furnizate de clientii TargulCartii.ro.

Pentru plata prin card a produselor alese la TargulCartii.ro nu este necesara inregistrarea prealabila pe website-ul mobilPay. Singura conditie pentru aceasta modalitate de plata este existenta unui card valabil cu suficienti bani depusi in cont pentru a achita contravaloarea produselor alese din stocul librariei si anticariatului on-line TargulCartii.ro.

Pasii pentru plata prin card sunt:
–    Alegerea produselor dorite pe website-ul TargulCartii.ro
–    Alegerea metodei de plata mobilPay
–    Introducerea detaliilor cardului de pe care se va efectua plata, alaturi de alte informatii solicitate in pagina de plata. Tranzactia prin intermediul cardului este securizata iar datele personale sunt transmise direct bancii, fara a fi stocate pe serverele mobilPay!
–    Dupa procesarea informatiilor furnizate va fi afisat rezultatul tranzactiei. In functie de acesta si de politica de livrare a TargulCartii.ro, cumparatorul va intra in posesia produselor comandate

Peste 500 de comercianti on-line utilizeaza mobilPay, generand lunar peste 50 000 de tranzactii in Romania. Peste 90% dintre website-urile de reduceri romanesti sunt partenere ale mobilPay. Peste 50 000 de utilizatori ai Internetului achizitioneaza produse si servicii lunar, optand pentru plata prin mobilPay. Cu siguranta, NETOPIA mobilPay va reprezenta modalitatea de plata ideala pentru clientii TargulCartii.ro ce vor intra in posesia cartilor dorite in urma derularii tranzactiilor securizate, rapide, facil de utilizat!

6.734 thoughts to “Plati cu cardul prin intermediul NETOPIA mobilPay, acum la TargulCartii.ro!”

Nu se adaugă comentarii.